Tjäna pengar genom att bli vår återförsäljare

Vill du tjäna pengar genom att sälja åt oss? Tveka inte, detta är en marknad du vill satsa på vare sig du har en butik eller säljer till din vänskapskrets. Vi har återförsäljare som genererar flera hundratusen i vinst om året, varför kan inte du? Missa inte denna chansen medan IPTV är nytt på marknaden. I framtiden kommer du inte att ha samma möjlighet till att som idag snabbt bygga upp en stor, intäktsgenererande kundkrets.

ÅTERFÖRSÄLJARE PRIS:
Som återförsäljare hos oss kan du tjäna pengar. Du väljer själv dina priser. You fler kunder du har ju lägre pris får du av oss. Du betalar med BitCoin och du kan även lägga Agenter Säljare under dig där du tjänar pengar på allt dom säljer. Vi tar inte ut någon avgift utan du köper och säljer abonnemang så du kan aldrig förlora några pengar på detta. 

Pris

För att bli återförsäljare kräver vi att du vid din första påfyllning/tankning får ett saldo på minst 500 Credits (1 Credit är 1 Euro) 

Du som blir återförsäljare får:

    • Egen portal, där du själv lägger till konton och provkonton när du vill.
      (OBS! 20st gratis iptv provkonton per dag)

    • Full administration av dina egna kunder.

    • Du tankar bara krediter som du sedan använder för att skapa nya kundkonton.

Vi har ett krav med ett minimisaldo första gången så att vi verkligen vet att det är en seriös Återförsäljare. Givetvis ingår full support från vår sida så att du kommer igång.