Vi tänkte vi skulle förklara hur Catchup fungerar då det råder flera missförstånd bland våra kunder.

Vi har en server som spelar in dom kanaler vi har angivet i listan. på Live TV har vi 2-3 av samma kanal oftast med vanlig kvalite sedan HD och till sist FHD, några €K (UHD) börja komma nu med.

På Catchup spelar vi den med lägre kvalite, då det krävs betydligt mer utrymme på våra hårddiskar och prestanda. Vi spelar in SVT kanal 1 och om denna kanal har problem från SVT eller från vår leverantör så kommer ju inte det spela in något på SVT Catchup, rätt enkelt har vi ingen signal kan vi inte spela in helt enkelt. Tittar man Live så kommer SVT ha en skylt som säger tillfälligt inline men SVT HD eller FHD fungerar så det är ju inget större problem för dom som tittar på live. Skylten tillfälligt offline spelar vi inte in det blir svart eller hackande inspelning, Skylten offline kommer automatiskt upp om live stream har problem, man kommer på så sätt aldrig kunna se en sämre sändning som buffrar och hackar. Catchup har inte denna funktion ännu. Så det blir en dålig inspelning. Så om catchup inte fungerar på en kanal eller om den repeterar hackar så är det för att sändningen hade detta fel. Catch up funktionen fungerar nu men vi kan aldrig styra över kanalen vi spelar in så ni behöver inte rapportera in catch up fler gånger, problemet kommer lösa sig då kanalen fungerar som den ska.

Vi Producerar eller sänder några som helst kanaler, vi vidaredistribuera befintliga kanaler och om dom har en störning får vi med den, tyvärr vi kan ALDRIG lösa detta. Men 100 av 100 personer anser att vi är orsaken och förstår inte att öven dom som köper tjänster från Comhem, Cmore eller Discovery också har dessa problem. Viktig att man kör senaste appen och att man inför en viktig match eller sändning gör en manuell kanal uppdatering.