Vi har idag fått en felanmälningar från kunder som inte kan logga in, vi undersöker vad som kan vara för problem då allt ser normalt ut. Vi kommer bli tvungen att starta om systemet några gånger idag och ev. Under natten.

Uppdaterat kl: 22.30 Singspore

Vi har hittat ett fel i våran databas som beror på en kraschad HD. Vi har beställt en ny från Supporten och den kommer levereras under morgondagen.

Vi har upptäckt massa supportärenden från vårat kontakta formulär vilket inte får användas för support. Vi kommer kontakta dessa kunder så fort pågående problem är löst. Kunder som inte kunnat logga in på någon vecka sedan senaste uppdateringen kommer också kontaktats så fort vi löst pågående problem. Troligen härför det till problemet vi fått vetskap under dagen. Som vi har informerat tidigare är det bara ett felmeddelande efter senaste uppdateringen och det är “Expired account”

Uppdaterat 19 april kl: 21.30 Singspore

Vi har bytt HD men vi har samma problem så vi måste under natten undersöka vad som kan vara fel. Tyvärr vet vi inte ännu vad som kan vara fel.

Uppdaterat 20 april kl: 05.00 Singspore

Nu har våra tekniker löst problemet och man kommer köra en uppdatering på databasen och sedan kommer allt vara återställt. Klockan 07.00 svensk tid kommer vi vara klar och allt ska fungera igen.