I den kommande fjärde delen av “John Wick”-serien, “John Wick: Chapter 4”, återvänder Keanu Reeves i rollen som den legendariska lönnmördaren John Wick. Tillsammans med Reeves kommer flera andra talangfulla skådespelare att spela viktiga roller i filmen.

Ian McShane kommer att återvända som Winston, ledaren för Continental Hotel och en allierad till John Wick. Lance Reddick kommer att spela Charon, hotellets lojala concierge och medhjälpare till Wick. Laurence Fishburne kommer att fortsätta som Bowery King, en inflytelserik brottsledare som har en komplicerad relation med Wick.

En spännande nykomling i rollistan är svenska skådespelaren Bill Skarsgård, som kommer att introduceras i “John Wick: Chapter 4”. Skarsgård kommer att spela en intressant karaktär som ännu inte har avslöjats. Det är alltid spännande att se hans mångsidighet och skicklighet som skådespelare, och fansen ser fram emot att upptäcka vilken roll han kommer att spela i den actionfyllda världen av John Wick.

Med dessa begåvade skådespelare ombord, tillsammans med andra som Hiroyuki Sanada, Shamier Anderson, Ruby Rose och Mark Dacascos, förväntas “John Wick: Chapter 4” erbjuda en imponerande ensemblebesättning som tar Wick’s kamp mot de mäktigaste spelarna inom underjorden till en global skala.