Vi har fått in en del kunder som inte kan logga in, deras konto ser ok ut, men vi har satt en tekniker att kontrollera troligen är det något lokalt fel på vägen till vår Server. Vi försöker lösa det så fort som möjligt. Tack för visad förståelse.

Uppdatering 2022-12-05 06:12 (Svensk tid)

Det pågår en attack mot våra server där flera 1000 login/min försöker med olika lösenord för att hitta rätt på några konto, nya konto flera gånger per dygn och resultatet är att vid tillräckligt många försök blockas konto och då kan inte våra kunder använda dom. Vi har jobbat dygnet runt sedan 30 November och så länge man testar lösenord på ett konto går det inte använda det. Normalt tar det något dygn innan man testar ett nytt konto. Vi jobbar med lösning på detta och kommer testa det inom kort. Vi har idag många obesvarade meddelanden, då all personal jobbar med lösningen och kan inte för tillfället svara våra kunder. Tacksam om ni undviker meddelande till oss och våra agenter. Tack igen för visad förståelse.

Uppdatering 2022-12-04 08:32 (Svensk tid)
Nu har vi installerat en ny brandvägg och attackerna stoppas, vi ska nu gå igenom alla konto. Det är runt 150st personer som har drabbats så det är inte inte så många men vi vet inte vilka så vi måste kontrollera detta.