Uppdatering angående e-postleverans till våra kunder med Hotmail-konton:

Vi vill meddela att vi under en tid har stött på utmaningar med att framgångsrikt leverera e-postmeddelanden till våra värderade kunder med Hotmail-konton. Vi är fullt medvetna om hur viktigt det är med en sömlös kommunikation och vi beklagar eventuella besvär som detta kan ha orsakat.

Vi är glada över att informera er om att vi har arbetat outtröttligt för att lösa detta problem och har nyligen genomfört nödvändiga åtgärder för att säkerställa att våra e-postmeddelanden nu ska levereras korrekt till era Hotmail-inkorgar.

Vi vill tacka er för er tålamod och förståelse under denna tid. Er feedback och lojalitet betyder mycket för oss, och vi strävar alltid efter att förbättra vår service för att möta era behov på bästa möjliga sätt.

Om ni skulle stöta på några ytterligare problem eller om ni har några frågor, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att hjälpa er och se till att er upplevelse med oss är så smidig som möjligt.

Återigen, tack för er fortsatta förtroende. Vi ser fram emot att fortsätta att betjäna er och vara en del av era viktiga kommunikationsbehov. Glöm inte att kontrollera din spam folder och då man hittar ett mail där kan man klick aatt det inte är ett spam så kommer den i inkorgen framöver.