Vi har haft lite strul på våran kundtjänst sedan någon lyckas ta sig in på vår nya hemsidan. Vi har bytt brandvägg och uppdaterat den så nu är den säker igen men allt tar en stund att städa upp och flera meddelande försvann men dom är tillbaka och nu har vi svarat på alla.

Vi har upptäckt att några haft problem att logga in och komma fram till vår server sista veckorna, troligen något på vägen som sätter stopp men vi har fler server så vi har flyttat dom som haft detta problem dock är det viktigt att man kollar att man har internet och t.ex. youtube fungerar, om det inte fungerar har man troligast problem i Huset.

Uppdatera till nyaste versionen om nu kan, allt för många kör gamla versioner. Här nedan finns en länk till våran apps senaste info. Bilden på TV så ska det se ut hos er med. Där kommer vi visa den senaste bilden från senaste appen.

Viktigt om man ska kolla en live sport event att kolla i Sport grupperna för Sverige och att man uppdaterar kanallistan i bilden ovan ser ni i högra övre hörnet kör man manuell kanaluppdatering. Tiderna på sport event kanalerna är svenska tider.