Vi har tidigare informerat att en undervattens kabel mellan asien och Europa har blivit förstörd.
Detta är inget dom kommer lösa på några dygn, vi har sista dygnet genomfört massa tester med några kunder för att se hur vi kan lösa detta på bästa sätt. Viktigt att påpeka våra server fungerar 100% och 90% av våra kunder upplever inga problem. Även kunder i Thailand som kör 3BB via JasTel Network kunder som har 3BB via Triple T Network har fortfarande problem och vi kan absolut inte påverka detta. Men vi vill naturligtvis hjälpa alla våra kunder så vi har skapat denna Tips sida för att informera hur ni kan testa med förändringar.

Under 18.00-22.00 är det alltid högre belasning på internet i Thailand då flest använder internet så testa lite olika tider.

För att få fram så mycket info som möjligt skulle vi vilja att ni svarar på lite frågor så vi kan mer information om hur det fungerar för er. Vi har en del kunder som säger att det fungerar med VPN.
Vi är ledsna att det är bekymmer dock hjälper det inte att skälla på personalen i kundtjänst dom är inte orsaken till detta vi är alla drabbad på olika sätt. Vi hoppas på en snabb lösning kring detta och att våra tips hjälper er. Man kan ju också testa att installera appen på in telefon (Android) så kan man testa olika nätverk genom att besöka vänner och publika platser.
Fyll i detta formulär för att hjälpa oss!