Update: Fredag 15.21 (Singapore)
Nu fungerar allt, om du inte kan logga in så måste du kontrollera username och password, Fel meddleandet login fail beror nu enbart på felaktigt usernemae eller lösen. 3 server är uppe och alla 3 login fungerar! 


Update: Fredag 07.21 (Singapore)
Vi har nu styrt om Panel 1 i appen “For Easy TV Life Pro – Backup” ska det stå då ska den fungera med. Panel 3 fungera. Vi jobbar med byta brandvägg på Våra Server som är nere. Bilden nedan visar att vi lagt till Working på panel 3 för förtydla och sedan är panel ett en backup tillsvidare. Otroligt tråkigt att man inte förstod att man kan köra på alla 3 server. Vi har fått in över 9000 felnamälan och kommer försöka svara alla under dagen. Om du fortfarande har problem gör boxen strömlös en minut för stt sedan testa igen.

Om du fortfarande har problem kan du höra av dig men vi är tacksam om du kan titta och inte fått ett svar stänger ditt ärende. Tack för visad förståelse!

Fredag 02:11 (Singapore)
Vi har under natten fått problem med två server (Paneler) den tredje fungerar och vi råder alla att logga in på panel nummer 3. Meddelande Login Failed betyder att man inte kan nå fram till servern. 

Vi har tre server för att om man upplever problem att logga in på en server så ska man alltid testa nästa osv. dom 2 sista är fungerar inte för oss. Vi kommer lägga till”Working” på den 3 server under dagen.