Update 2023-01.27
Nu startar vi om våra system så efter det ska allt fungera igen EPG och film/Tv serie bibloteket kan ta några timmar innan det är helt uppdaterat med omslag och info text. Vi Avslutar nu detta ärende!
Update 2023-01-26

Vi har några uppdateringar kvar och helpdesk är för tillfället problem för kundtjänst att logga in. Under morgondagen beräknar allt vara löst. Det är flera filmer som inte går som dom ska och EPG som strular och även problem att logga in. Allt kommer och går. Alla ärenden kommer besvaras i morgon EM.

First Message:

Vi är för närvarande i processen att uppgradera flera av våra servrar till nyare och mer avancerade modeller. Syftet med denna uppgradering är att förbättra din upplevelse när du interagerar med oss. Under denna övergångsperiod kan det uppstå oväntade problem. Om sådana problem skulle uppstå, kommer vi att ta itu med dem individuellt och arbeta för att lösa dem snabbt och effektivt.

Fel dom kan uppstå är filmer eller TV serier som plötsligt inte startar även Tv kanaler. Innan ni felanmäler avvakta några timmar testa igen och även tillfälligt problem med login vi kommer ha en del omstarter på några minuter så testa efter 10 min innan felanmälan. Undvik kontakt med agent om du har problem för en fel anmälan på kundtjänst.

När denna uppgradering är fullständigt genomförd och eventuella problem är åtgärdade, kommer du att märka en betydande förbättring i din upplevelse hos oss.

Ditt tålamod och din förståelse under denna period är mycket uppskattade.