Update: Singapore 2023-06-20 – 12:55

Nu är allt äntligen klart detta är våran Drifthall som haft problem men vi komme rställa högra krav att detta inte ska ske igen, nu var det en server som var drabbat så alla våra kunder upplevede inte dessa pronblem men för framtiden måste vi göra förändringar!

Update: Singapore 2023-06-19 – 21.03

vi har fortfarande stor ingar på vissa konto och våra tekniker jobbar med datacenter tekniker för att hitta problemet. Vi återkommer så fort vi har mer info.

Update: Singapore 2023-06-19 – 06.07

Vi har nu fått besked att deras nya brandvägg är på väg ut till Datacenter man har avtal att UPS ska leverar inom 24tim och det är ju otroligt bra. Man räknar med att allt är klart om några timmar.


Update: Singapore 2023-06-18 – 08.23

Vi upplever störningar med brandväggen i det datacenter där våra servrar är placerade. En ny brandvägg har beställts från Cisco, men tills den är installerad kan vi förvänta oss att problemen kommer att fortsätta. Vi arbetar aktivt med datacentret för att lösa situationen så snabbt som möjligt och minimera påverkan på vår verksamhet. Tack för ert tålamod och samarbete under denna period.

Orginal status:

Vi undersöker för närvarande anledningen till att en del kunder inte kan logga in i vårt system. Vi beklagar eventuella besvär detta kan ha orsakat och vi arbetar aktivt med att lösa problemet

Vi kommer att uppdatera här så snart vi har mer information. Om du får felmeddelande då du försöker logga in, ber vi dig att avvakta med att felanmäla tillsvidare. Vi uppskattar din förståelse och tackar för ditt tålamod.

Vi jobbar hårt för att lösa detta snabbt och återställa full funktionalitet.