Redan före det att ”Strandhotellet” hade urpremiär i våras stod det klart att Camilla Läckbergs serie skulle få en andra säsong. Nu bekräftar Viaplay att de nya avsnitten börjar rulla 22 augusti. Väntar gör ”chockerande hemligheter, invecklade mord och förbjuden kärlek”. 

Mer om handlingen i säsong 2, som fokuserar på det ouppklarade mord som inledde första omgången samt ”rivaliteten mellan familjen Grip och Gyllenmark”. 

Viaplay skriver: ”De båda hotellen går ekonomiskt på knäna och när ytterligare en person hittas mördad ökar stressen hos alla inblandade. I jakten på svar uppdagas gömd information om hotellen som grundarna Werner Gyllenmark och Egil Grip försökt begrava. Kan morden vara kopplade till de gamla affärskollegornas förflutna?”. 

Camilla Läckberg om ”Strandhotellet” säsong 2

– Jag är otroligt glad och stolt över det fantastiska mottagandet den första säsongen av ”Strandhotellet” fick och att så många har fastnat för serien på Viaplay, säger Camilla Läckberg i en kommentar och fortsätter: 

– Det är väldigt roligt att tittarna äntligen ska få dyka djupare in i dramatiken i Saltsjövik och lära känna alla underbara karaktärer bättre i en andra säsong av ”Strandhotellet”.