Vi har ett Supportsystem som dom flesta kan använda utan problem men en del användare har inte riktigt koll så vi kommer nu gå igenom det viktigaste! Nedan ser du hur det normalt ser ut då man loggar in den visar alla “Unresolved” ärdenen alltså alla som inte är lösta och eftersom det inte finns några olösta ärenden står det “Inga ärenden funna! Om du klickar på Filter kan du väl

Om du klickar på Filter kan du välja “All” då ser du all ärenden som du har registerat och är avslutade. Om du skickar in ett ärende och sedan loggar in så kan det vara så att man löst ditt problem och stängt det. Alla ärende som man löser blir stängda så då måste man välja “all” på filter sedan klickar man på ärendet för att öppna det och kan läsa svaret.

När man valt nytt ärende och skrivit in det och det har texten “öppet” så är det ingen som tagit hand om ditt ärende. Man ser också att det inte finns någon handläggare. I detta lägge är det bara att avvakta, öppnar man nu och skriver hamnar ärendet sist i kön igen.

När det står “väntar på att kund ska svara” betyder det att man väntar på ett svar eller att kunden ska skriva in något öppna ärendet genom att klicka på det och läs vad man efterfrågar.