Vi har kört våran nya Helpdesk i 1 månad nu med över 1100 registrerade ärenden, vi kan svara snabbare än förut och framförallt får vi bra underlag för att hitta problem och kan åtgärda dom. Vi vet att många tycker det var bekvämt med att messa sin Agent och i många fall var det bara att starta om Tjänsten så fungerade allt igen, men problemet fanns kvar och vi fick aldrig vetskap om det. Så Därför kommer Kundtjänst hantera detta.

  1. Man kan fråga sig 1100 ärenden på en månad har vi så många fel, nej ett av dom största anledningar är just att ni felanmäler trots att vi skriver att vi har en uppdatering i Drift info. Ni måste läsa drift info först och avvakta. Om ni fortfarande har problem då vi är klar så måste ni göra en felanmälan. https://4etl.com/drift-info/
  2. Uppdatera din profil med Rätt username på ditt IPTV konto. Vi kan helt omöjligt hjälpa dig om du inte talar om vilket konto som gäller. Har du flera konto skriv in ditt första och vid en felanmälan är tydlig vilket konto som det avser.
  3. Vi sitter i Singapore så Tidsskillnaden är 8 timmar extra från Sverige. Från klockan 00.00 – 06.00 har vi begränsat med personal och ärenden tar lite längre tid. Att messa era agent hjälper inte.
  4. Skickar man in flera ärenden med samma problem blir det det sista som vi hanterar och övriga raderas vilket gör att ni hamnar sist i kön och längre tid.
  5. Om ni får ett liknade fel efter en tid, ÖPPNA ALLTID ett nytt ärende öppna inget stängt.
  6. Läs igenom våra artiklar under Nyheter, massa nyttig info där.
  7. Om ni funderar över hur något fungerar skicka ett ärende på Övrigt.